Oldal kiválasztása

Szeretnéd egy különleges ajándékkal meglepni párodat, barátaidat vagy a családodat? Esetleg Te magad vágysz egyedi élményekre? Vagy éppen céges programhoz keresel megfelelő rendezvényhelyszínt? Egy sétahajón elköltött vacsora kitűnő választás minden alkalomra.

A Silverline hajós vacsorák három, önmagukban is értékes programot ötvöznek: a városnézést, színvonalas zenés és/vagy táncos szórakoztató műsort és nem utolsósorban ízletes, négyfogásos menüt. Ha mellettük döntesz, biztosan nem bánod meg.

Budapest látképe csodálatos, és a város éppen a Duna hullámairól nézve mutatja talán a legszebb arcát. A háromórás utazás során olyan impozáns történelmi épületek mellett úszik el a hajó, mint az Országház vagy a Budai Vár. Nem is szólva a hidakról, amelyeket az esti díszkivilágítás szintén csodálatos fényekbe öltöztet: a túra az Erzsébet híd lábától indul, áthalad a Lánchíd alatt és útba ejti a Rákóczi-, valamint a Margit-hidat is. Érdemes kellő figyelmet szentelni nekik, hiszen mindegyik más-más stílust képvisel. És persze ne mulassz majd el egy pillantást vetni a Gellért-hegyre sem.

Hajós Vacsora
Élő Zongora Show – 2019 – Budapest – Silverline Cruises

A négyfogásos menü a legkifinomultabb ízlésű vendégeknek sem okozhat csalódást. Ha szereted a különlegességeket, próbáld ki a mandulás pisztrángot vagy a Halloumi sajtot friss salátával; az előételek közül ígéretesnek hangzik például a „házias krémek Buchée-ba töltve” nevű fogás is. A testesebb ízeket kedvelők pedig rendelhetnek gulyáslevest, borjúpörköltet, csirkemellet vagy kacsacombot. Még desszertből is kétfélét kínál a séf: a vacsora könnyed lezárásaként választhatsz gyümölcssalátát, de ha valami édesebbre vágysz, kóstold meg bátran a flant erdei gyümölcsraguval.

Az egyik legnépszerűbb program a zongoraest, amelynek során a két zongorista gyakorlatilag versenybe száll, hogy művészetükkel elnyerjék egy szép hölgy kegyét. A gazdag repertoár közkedvelt dalai hol vidámak, hol szomorúak – akár maga az élet. Vagy egy nagy szerelem. Akkor se aggódj, ha nem igazán érzed otthon magad a hangszeres zene világában: az elragadó énekesnő tolmácsolásában nem lesz nehéz követni az előadást.

Szintén sokan választják az operett és folklór műsort, amely során nem csak magukat a népszerű dalokat élvezheted. A magyaros zene szinte megköveteli a táncot; a vacsoraest folyamán így hát zseniális táncosok is szórakoztatják a vendégeket. Sőt: ha elég tehetséget (vagy legalábbis vállalkozó szellemet) érzel magadban, akkor azt is kipróbálhatod: neked mennyire megy egyik vagy másik figura.

A műsor népzenei része a magyar zenei folklór széles palettáját öleli fel; a dalokat pedig autentikus hangszerek kísérik. Például a cimbalom, amely méltán közönségkedvenc minden alkalommal! Ha egy külföldi kicsit is otthon van a magyar kultúra világában, valószínűleg az operettet az elsők között fogja említeni velünk kapcsolatban. Ezek a könnyes-nevetős dallamok ugyanis szinte senkit nem hagynak hidegen! Mesevilág? Az hát, de azért jólesik egy időre elmerülni benne. Hiszen végső soron arról szól, hogy az élet minden nehézség ellenére csodaszép is tud lenni.

A fentiek is igazolják, hogy sokszínű és változatos lehetőségekkel várnak a Silverline sétahajón, ahol csak egyvalami állandó: a minőség. A képzett személyzet és a tehetséges előadóművészek egyaránt mindent megtesznek azért, hogy a lehető legkellemesebb estével ajándékozzák meg a kedves vendégeket! A Silverline Cruises exkluzív élményt kínál elérhető áron.

Ha kipróbáltad őket a hétköznapokon, akkor tarts velük az ünnepekkor is! A járatok szilveszterkor, augusztus 20-án, de még karácsonykor sem szünetelnek – és mi lehet csodálatosabb helyszín az ünneplésre, mint egy luxus katamarán fedélzete, háttérben az éjszakai fényárban úszó Budapesttel?