Oldal kiválasztása

Szerencsések vagyunk, hiszen akárhova megyünk Magyarországon, bármelyik kis vagy
nagyvárosban töltünk pár napot, biztos, hogy találkozunk egy prémium stranddal vagy élővizes partszakasszal, hiszen a Duna és a Tisza csodás fürdőhelyeket tartogat számunkra. Nem is beszélve a számtalan népszerűbbnél népszerűbb termálfürdőkről és gyógyvizekről.

Képtalálat a következőre: „beach hungary”
Strand Budapesten – Magyarországon

Nem könnyű három strandot kiemelni a sok száz közül, így három teljesen különböző helyszínt mutatunk be nektek!

Miskolctapolca – Barlangfürdő

Miskolctapolca Miskolc egyik külterülete, a 30°C-os barlangfürdőjéről nevezetes. A fürdőhely maga a barlang, de több kinti medencével is büszkélkedik. A forró víz és a barlang klímája, kialakítása gyógyhatású , főként ízületi betegedésekre gyógyító hatással bír. A teljes komplexum többször is elnyerte az év fürdője címet. Miskolctapolca és a fürdő közvetlen környéke a turistákra és a pihenni vágyókra rendezkedett be. Számos hotel, apartman, kikapcsolódási lehetőség (bob és sportpályák, mesterséges csónakázó tó) várja a kedves vendégeket.

Képtalálat a következőre: „miskolctapolca fürdő”

A barlangfürdő kialakítását már a török uralom után elkezdték, 1723-ban pedig elrendelték az építését. Azóta rengeteg újításon esett át, mára egy csoda komplexum lett, minden megtalálható a strandon, amire csak szükségünk lehet. Ha bulizni szeretnénk nem szükséges ellátogatnunk egy helyi diszkóba, hiszen a barlangfürdő éjszakai fürdőzést, habpartit is kínál. De választhatjuk a szaunázók hétvégéjét vagy a különféle aquaterápiás kezeléseket. Különlegességnek számít a Csillagterem, a mennyezeten egy kupolás kialakítás csillagtérképpel; valóságos csillagos ég alatti érzést kelt a fürdőzőkben. De megcsodálhatjuk a Római teret is, mely az ókori római fürdők hangulatát varázsolja vissza.

Budakalász – Lupa tó


A Lupa Beach Budapest tengerpartja! És ez egyáltalán nem túlzás…
Aki már egyszer ellátogatott a Lupa tóra, biztos, hogy újra és újra el fog. A Lupa Beach
Budapesten – de Magyarországon is – egyedülálló „tengerpart”, ahol a kicsik és nagyok
egyaránt jól érezhetik magukat. Számos szórakozási és sportolási lehetőség várja az
idelátogatókat. Pálmafák, koktélok, türkizkék, tiszta, meleg víz, selymes tengeri homok, part menti büfék, éttermek és kávézók, profi vízi és szárazföldi sportpályák, játszóterek, lassan mélyülő kifejezetten gyerekek számára kialakított partszakasz, vízi kalandpark, wakeboardozási lehetőség európai szintű profi pályákkal… Mi kell ennél több?

Képtalálat a következőre: „lupawake”

Érkezz családdal – játszóház, játszótér, gyerekprogramok -, egyél és igyál egy finomat – street food, grill pultok, koktélbárok, hideg sör és bor -, és ne felejtkezz meg az adrenalint nyújtó extrém sportokról sem – wakeboard, búvárkodás, egyéb vízi sportok. De ha „csak” pihenni szeretnél, válassz egy kényelmes baldachinos ágyat vagy telepedj le egy pálmafa alá és élvezd a nyugalmas semmittevést. Budakalász könnyen elérhető Budapest bármelyik részéről, legyen akár autóval vagy tömegközlekedéssel, kerékpárral.

Nyíregyháza – Sóstó Gyógyfürdő

A harmadik legkiemelkedőbb magyar fürdőhely az ország északkeleti részén helyezkedik el,
Nyíregyházán, Sóstón. Évente egyre több külföldi turistával találkozhatunk itt, főként németek, szlovákok, csehek, románok érkeznek a magyarok mellett. A Sóstó Gyógyfürdő egy igazi hatalmas komplexum, több fürdőhellyel összekötve: Aquarius Élményfürdő, Tófürdő, Parkfürdő. Évről évre nem csak a turisták száma nő, de az állandó jó minőségre törekedés és a különböző fejlesztések, kialakítások is napirenden vannak.

A város rengeteget költ Sóstóra, de meg is látszik. A teljes strand tényleg olyan, mint egy füves-fás üdülőkörnyezet, törekedve a minél kevesebb aszfaltra és csupasz területekre. Több száz fa, cserje és virág került beültetésre a puha zöld pázsit mellett. Hangulatos PoolBar-t alakítottak ki állandó karibi zenével, hideg sörrel, az elmaradhatatlan fokhagymás-sajtos-tejfölös lángossal, számos gyerekmedencével, hatalmas úszómedencével, élménymedencével és csúszdával gazdagodott a park az elmúlt években. Rengeteg étterem, bár és pub várja a vendégeket. Korszerű és tiszta öltözők, zuhanyzási és napozási lehetőségek.